Zaspimo malo dlje…

downloadJaz sem res izreden zaspanec ne, to ni kaj! Naredim si uro ob osmih samo zato, da bom imel nekaj od dneva, da postorim kaj pametnega po hiši, se grem malo rekreirat in podobne reči. Vendar kaj, takšna lenoba sem, da ko mi ura zazvoni jo magari desetkrat prestavim samo zato, da se mi ni treba vstati. Senčila iz AJM na mojih dveh oknih dvignem, da pride sonce v sobo, ampak še kar se ne morem vstati.

Vedno preden grem spati si zadam večer nalogo, da se zjutraj vstanem , ko zazvoni ura, ampak pride potem jutro in kaj, zgodi se to kar se ne sme, ne da se mi vstati. Morem najti neko metodo, da me bo resno zbudila. Neko res močno uro si morem kupiti, da bo zvonila dokler se ne vstanem, potem zraven nek škaf vode, da se polijem, senčila čisto do vrha in močno sonce, da pride v sobo, haha. Ne vem res ne, ni druge opcije.

Ko moram iti v službo in si naredim budilko na mobitelu, takrat se vstanem in to takoj ko ura zazvoni, a ko pa vem, da sem lahko doma takrat se pa ne morem. Res mi ni jasno, kako se mi uspe vstati ko morem, a drugače pa ne? Zakaj ne more vedno biti tako, da bi se takoj vstal? Težko je moje življenje, težko. Šala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s