Sonce je tukaj! Tudi ko ga ne želimo.

Zdaj bo prišlo poletje počasi, in potrebno si bo nabaviti neke dobre žaluzije, da si bomo lahko naredili senco, da nam ne bo v stanovanju prevroče. Lansko leto se spominjam, ko je bilo tako vroče sem si venomer zapirala žaluzije, da je bilo bolj vzdržno v sobi.

Screen Shot 2014-05-08 at 20.34.07

 

Zdaj imam kar uničene že žaluzije, ker sta mi moja mačka jih uničila in zaradi teh falotkov si moram kupiti nova za letošnje leto. Sedaj si imam namen kupiti še boljša. Lansko leto so bile moje žaluzije rdeče barve, ker je to moja najlepša barva, vendar se mi zdi, da se potem vseeno sonce tako šajna noter, ker rdeča vendarle ni neka temna barva. Recimo črne žaluzije pa bi lepo zatemnile sobo, mislim si vsaj. Pa saj rdeče so bile super in vse, vendar ni pa bilo čez dan tisto temno v sobi, ker je sonce močno pripekalo. Morem si sedaj malce spremeniti vse skupaj, uvesti malce sprememb.

Tako se že vidim, ko bom prišla v trgovino in bom tam videla kup vsega, mi bo vse prišlo pod roke in se več ne bom mogla odločiti kaj bi imela. Tako je vedno! Naredim si plan, kaj si bom kupila, na koncu pa vse druga kupim kot pa to kar sem si sprva rekla, da bom. Jap, takšne smo ženske, vsaj jaz.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s